Leírás és Paraméterek
Kétfázisú mosogatásra.
Felhasználási terület: Élelmiszeripar, nagykonyhák, közétkeztetési egységek, kórházak, szállodák, vendéglátóipar, szociális otthonok területén konyhai eszközök, nagykonyhai edények pohár és üvegáru fehér és fekete egy lépésben történő mosogatására és fertőtlenítésére, valamint élelmiszerrel érintkező felületek fertőtlenítő hatású tisztítására alkalmazható.
Antimikrobiális spektrum: baktericid, yeasticid, virucid.
Az alkalmazás módjai: kézi mosogatás, áztatás, permetezés, törlés törlőkendővel.
Alkalmazási arány, gyakoriság és használati utasítás: A terméket hígítva kell használni. A munkaoldatot mindig frissen, felhasználás előtt kell elkészíteni.
Az alkalmazás gyakorisága: szükségszerű. Kézi mosogatás, áztatás: A mosogatás előtt a szilárd szennyeződéseket távolítsuk el.
Áztassuk az edények, eszközöket a behatási idő lejártáig a frissen elkészített munkaoldatban, mely közben a mosogatásuk is elvégezhető, majd öblítsük le folyó ivóvízzel az elmosogatott és fertőtlenített edényeket, eszközöket.
Felületfertőtlenítés: A frissen elkészített munkaoldatot permetezéssel vagy törlőkendővel vigyük fel a fertőtlenítendő felületre úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. A behatási idő alatt a fertőtlenítendő hatás érdekében végig biztosítani kell az alkalmazási hőmérsékletet és a felületet végig nedvesen kell tartani!
Az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületeket a behatási idő letelte után öblítsük le ivóvízzel. Egészségügyi területen kizárólag konyhai alkalmazásra, élelmiszerrel érintkező felületeken használható, mely esetén a tárgyakat, felületeket a fertőtlenítés előtt meg kell tisztítani!
Felhasználási terület | konyhahigiénia |
Elsődleges tulajdonság | fertőtlenítő |
Felhasználási mód | kézi |
Kiszerelés | 1 liter |